Silifkeli Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika
Yerel

Silifkeli Vergi Rekortmenlerine Plaket

Silifkeli Vergi Rekortmenlerine Plaket

Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, beldesinde faaliyet gösteren ve Silifke genelindeki Vergi Rekortmenleri sıralamasında birinci sırada yer alan İnşaat Taahhüt Otel ve Kafeterya İşletmecisi Osman Ünlü ile üçüncü...

12.06.2013 11:27

Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu, beldesinde faaliyet gösteren ve Silifke genelindeki Vergi Rekortmenleri sıralamasında birinci sırada yer alan İnşaat Taahhüt Otel ve Kafeterya İşletmecisi Osman Ünlü ile üçüncü sırada yer alan Narenciye Ticareti ve Otel İşletmecisi Hasan Aksay'ı, düzenlediği törenle kutladı.

Silifke Vergi Dairesinin 2012 yılı Vergilendirme dönemi ve Yıllık Gelir Vergisi Rekortmenleri sıralamasında Atakent Beldesinde faaliyet gösteren İnşaat Taahhüt Otel ve Kafeterya İşletmecisi Osman Ünlü birinci, Narenciye Ticareti ve Otel İşletmecisi Hasan Aksay ise üçüncü oldu.

Atakent Belediye Hizmet binasında vergi rekortmenlerini ağırlayan ve plaketlerini takdim eden Başkan Hasan Uslu, Silifke'de faaliyet gösteren Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Yeşim Altun'u da plaket ile ödüllendirdi.

Başkan Uslu, "Kurumlar vergisi rekortmenler listesi, bizim için yani Atakent beldemiz için bir onur tablosudur. Bu nedenle vergi rekortmenlerimizi canı gönülden kutluyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silifkeli Vergi Rekortmenlerine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement