Silvan'daki Yerel Gazetelere Plaket - Son Dakika
Yerel

Silvan'daki Yerel Gazetelere Plaket

Silvan\'daki Yerel Gazetelere Plaket

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet sürdüren Fezalar Sosyal ve Kültürel Organizasyonları (FESKO) ve Özel İhsan Arslan Koleji işbirliğiyle Silvan'daki yerel gazetelere plaket verildi.

29.03.2013 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet sürdüren Fezalar Sosyal ve Kültürel Organizasyonları (FESKO) ve Özel İhsan Arslan Koleji işbirliğiyle Silvan'daki yerel gazetelere plaket verildi.

Silvan Özel İhsan Arslan Koleji'nde düzenlenen ödül dağıtım töreninde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali İhsan Aksoy, İhsan Arslan Koleji Müdürü Cem Bektaş, Güldeste Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Konca ve Silvan'da gazetecilik yapan basın mensupları katıldı. Silvan'da faaliyet sürdüren Güldeste Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Konca tarafından Malabadi gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İhlas Haber Ajansı temsilcisi İhsan Yılmaz, Mezopotamya gazetesinden Emrah Şimşek ve Silvan Olay gazetesinden Ergün Yılmaz ve Cihan Haber Ajansı Silvan temsilcisi Mahmut Adıgüzel, Anadolu ve Mezopotamya Kardeş Kültürler şenliğine katkılarından dolayı şükranlarını sunan birer plaket verildi. Güldeste Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Konca, "Gerek ulusal gerek, yerel gazetelerin çalışmalarımızda özelikle Anadolu ve Mezopotamya Kardeş Kültürler şenliğinde yerel gazetelerin ve ulusal haber ajansların yapmış oldukları haberler ile etkinliğimiz büyük bir ilgi ve destek görmüştür. Bu nedenle bizde Silvan ilçemizde yayın yapan yerel gazete temsilcilerini onurlandırmak ve mesleklerine olan tarafsız bakışlarından dolayı bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silvan'daki Yerel Gazetelere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement