Simit Sarayı ve Kahve Diyarı'na Mehterli Açılış - Son Dakika
Yerel

Simit Sarayı ve Kahve Diyarı'na Mehterli Açılış

Simit Sarayı ve Kahve Diyarı\'na Mehterli Açılış

Simit Sarayı ve Kahve Diyarı Kütahya'da mehter gösterisiyle açıldı.

28.09.2012 16:52

Simit Sarayı ve Kahve Diyarı Kütahya'da mehter gösterisiyle açıldı. Açılışta konuşan işletme sahibi Mehmet Ali Özkaya, ulusal markaları Kütahya'ya kazandırmaktan son derece memnun olduklarını bildirdi.

Hilton Garden Inn Kütahya Otelin arka kısmında yer alan Çarşı Kütahya bünyesinde Simit Sarayı ve Kahve Diyarının açılışı yapıldı. Mehter takımı gösterileri ile başlayan açılış programı, açılış konuşmaları ile devam etti. Açılışa katılan Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, ulusal markaları Kütahya'ya kazandıran ve Kütahya'nın gelişimine katkı sağlayan Mavi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkaya'ya teşekkür etti. Kütahya'nın gelişip büyüdüğünü ifade eden Başkan İça, "Kütahya'mızda gelişim ve değişim sürekli ve artan tempoda devam etmektedir. Bundan dört yıl önce Kütahya'mızda kurulan Hilton Otel'in artık doluluk oranına ulaşma gibi bir sorunu kalmadı. Ulusal markaların Kütahya'da sayıca arttığını her geçen gün görmekteyiz. Kütahya gelişme hızını artırdı. Kütahya egenin parlayan yıldızıdır" dedi.

Simit Sarayı ve Kahve Diyarı Kütahya işletmecisi Mehmet Ali Özkaya da Mavi Grup olarak bünyelerinde bulunan üç firmayı Kütahya'ya yatırım yapmak için kullandıklarını ifade ederek, ulusal markaları Kütahya'ya kazandırmaktan son derece memnun olduklarını söyledi. Özkaya, "Mavi Grup çok ortaklı bir grup olmak üzere 13 kişiden oluşmakta. Bizler ortaklar olarak üzüntümüzü, sevincimizi, sıkıntılarımızı paylaştık ama bir şeyi paylaşmadık. Kazancımızı paylaşmadık. Karımızı paylaşmadık, sadece ve sadece "yatırım" dedik. Bizim için çok kazançtan öte çok çalışan önemliydi. Kütahya istihdamına katkı sağlamak için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Özkaya, Kütahya'ya uluslar arası marka olan Burger Kıng'i ve Bimeks'i de daha önce Kütahya'ya kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ve edilen duaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Simit Sarayı ve Kahve Diyarının açılışına katılan çok sayıda vatandaş açılışta rock müzik sanatçısı Haluk Levent'in Akustik Gitar dinletisiyle keyifli anlar yaşadı.

Açılışa Belediye Başkanı Mustafa İça, Vali Yardımcısı Bilal Ölmez, Müftüsü Mustafa Üskülüplü, Ticaret Odası Meclis Başkanı Nihat Delen, Kosifler Grubu, Simit Sarayı ve Kahve Diyarı temsilcileri, daire amirleri ve de vatandaşlar katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simit Sarayı ve Kahve Diyarı'na Mehterli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement