Sincan'da Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Sincan'da Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Sincan\'da Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Sincan Kaymakamlığı ve Sincan Belediyesi tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

13.04.2013 11:24

Sincan Kaymakamlığı ve Sincan Belediyesi tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Sincan Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Bu yıl 2'icisi düzenlenen Sincan Okullar Arası Kaymakamlık Satranç Turnuvası'nda dereceye giren öğrenciler belli oldu. 16-17 Mart tarihlerinde kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvaya, 47 okulden 370 öğrenciyle katıldı. Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde yarışan 370 öğrenci arasından dereceye girenler Sincan Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle ödüllendirildi. Madalya ve hediyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, satrancı çok sevdiklerini ve bu spora devam edeceklerini söylediler.

Satrancın okullarda, evlerde yaygınlaştırması gerektiğinin vurgulandığı törene, Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Sincan Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdurrahman Barın, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zihni Özdemir, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Sincan Aile Yaşam Merkezi'nde 2 gün boyunca devam eden turnuvayı, Minikler kategorisinde Özkent Akbilek İlkokulu, Küçükler kategorisinde Cumhuriyet Ortaokulu, Yıldızlar kategorisinde Gazi Osman Paşa Ortaokulu ve İbni Sina Anadolu Lisesi kazanırken, Gençler kategorisinde ise İbni Sina Anadolu Lisesi birinci oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincan'da Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement