Sincik'te 23 Nisan Kutlamaları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sincik'te 23 Nisan Kutlamaları Yapıldı

Sincik\'te 23 Nisan Kutlamaları Yapıldı

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 93.Yılı kutlamaları yapıldı.

23.04.2013 15:54

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 93. Yılı kutlamaları yapıldı.

Kutlamalar, Sincik Kaymakamlık bahçesindeki Atatürk Anıtına çelenk bırakma ve saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Daha sonra kutlamalara Atatürk Stadyumunda devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma ile başlayan kutlama programı öğrenciler tarafından okunan şiirlerle devam etti. İlçe merkezindeki anaokul, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından müzik eşliğinde oyunlar oynadılar. Program esnasında yapılan halat çekme, yumurta yarışı, çuvalla yürüme, sandalye kapmaca ve kros yarışmaları ile öğrenciler kıyasıya bir mücadele örneği gösterdiler. Program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek tamamlandı.

Törene Sincik Kaymakamı Ergün Baysal, Jandarma Komutanı Ufuk Erikli, Belediye Başkanı Hasari Altıntel, Siyasi Parti Temsilcileri, protokol üyeleri, merkez okul öğrencileri ve Sincik halkı katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sincik'te 23 Nisan Kutlamaları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement