Sındırgı'da Demokrasi Nöbetleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Sındırgı'da Demokrasi Nöbetleri Sürüyor

Sındırgı\'da Demokrasi Nöbetleri Sürüyor

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde vatandaşlar her gece Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak demokrasi için tek yürek oluyorlar.

20.07.2016 16:47

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde vatandaşlar her gece Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak demokrasi için tek yürek oluyorlar.

Türkiye'de geçtiğimiz 15 Temmuz Cuma günü yaşanılan darbe girişiminden sonra tüm Türkiye'de olduğu gibi Sındırgılı vatandaşlarda ülke demokrasisi adına meydanlarda nöbetini sürdürüyor. Askeri kalkışmayı protesto eden vatandaşlar,15 Temmuz akşamından bu yana yılmadan, sıkılmadan Cumhuriyet Meydanı'nda birlik ve beraberlik içinde "Demokrasi Nöbetine" devam ediyorlar. Demokrasi nöbetlerine katılan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara, "Biz bu memlekette iktidarı gece yarısı operasyonla çalmak isteyenlere, vermeyeceğiz diyerek burada toplanıyorsunuz. 7'den 70'e her kesim burada. Niye burada? Bu Bayrak inmesin, Bu ezanlar dinmesin, diye burada. Onun için sizleri tebrik ediyorum. Böyle güzel insanlar, böyle cesaretli insanlar olduğu sürece hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Darbeyle marbeyle iktidar değiştirilemeyecek" dedi.

İlçe Kaymakamı Ercan Ateş ise, "Ülkemizde milli egemenliğe yönelik hunharca hain bir saldırı düzenlendi. Bu saldırıya karşı kahraman milletimiz, onurlu bir duruş sergileyerek bu kalkışmanın başarısızlıkla sonuçlanmasına vesile oldunuz. Ülkesi için hayatlarını feda eden, aziz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sındırgı'da Demokrasi Nöbetleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement