Sinop Belediye Başkanı Ergül, Tiyatrocuları Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Sinop Belediye Başkanı Ergül, Tiyatrocuları Ödüllendirdi

Sinop Belediye Başkanı Ergül, Tiyatrocuları Ödüllendirdi

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, geçtiğimiz ay Elazığ Müzik ve Sanat Derneği (EMSAD) tarafından tiyatro ve sinema sanatçısı Nejat Uygur onuruna düzenlenen II. Ulusal Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali’nde komedi dalında "En iyi yardımcı erkek oyuncu" ödülünü kazanan Çağatay Çağımnı ve Kerem Urhan’ı ödüllendirdi.

26.12.2013 11:48

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, geçtiğimiz ay Elazığ Müzik ve Sanat Derneği (EMSAD) tarafından tiyatro ve sinema sanatçısı Nejat Uygur onuruna düzenlenen II. Ulusal Elazığ Tiyatro ve Turizm Festivali'nde komedi dalında "En iyi yardımcı erkek oyuncu" ödülünü kazanan Çağatay Çağımnı ve Kerem Urhan'ı ödüllendirdi.

Hayaller Tiyatrosu'nu ziyaret eden Ergül, Sinop'ta gerçekleştirilen kültür ve sanat faaliyetlerinin gün geçtikçe arttığını söyledi.

Ödül alan oyuncuları tebrik eden Ergül, "Sizlerin nezdinde ekibinizde bulunan diğer oyuncu kardeşlerimizin de ilerleyen zamanlarda ödüller kazanmasını ve ilimizin tanıtımını yapmasını gönülden arzu ediyorum. Tiyatroya gönül veren genç kardeşlerimin ailelerinin de bu işe yürekten katıldıklarını görmek beni mutlu etti" dedi.

Sinop Hayaller Tiyatrosu Kurucusu ve Genel Sanat Yönetmeni Enes Cangül ise tiyatro grubu olarak Ergül'ün kendilerini ziyaret etmesinden son derece memnun olduklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından Sinop Hayaller Tiyatrosu anı defterini imzalayan Ergül'e, tiyatro oyuncuları tarafından çiğ köfte ikram edildi. Ergül, ödül alan oyunculara çeyrek altın hediye etti. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop Belediye Başkanı Ergül, Tiyatrocuları Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement