Sinop Organize Sanayi Bölgesi Yeni Yönetimi Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Sinop Organize Sanayi Bölgesi Yeni Yönetimi Belirlendi

Sinop Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyeti, yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri belirlendiği bildirildi.

12.01.2012 15:40

Sinop Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyeti, yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri belirlendiği bildirildi.

Sinop Valisi Ahmet Cengiz Başkanlığı'nda oluşan müteşebbis heyetin asil üyeleri, "Fuat Aydın (başkan vekili), Orhan Alpay, Mehmet Demircan, Erkan Örnek, Teyfik Maviş, Cumhur Kurt, Güryay Güzel, Mustafa Demirel, Erol Derici, Yalçın Özcan, Timur Aydemir, Kurtuluş Kaya, Candan Coşkunarslan ve Barış Mert'ten oluştu.

Heyet kendi arasında, Vali Cengiz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerini ise, Erol Derici (başkan yardımcısı), Güryay Güzel, Mustafa Demirel ve Kurtuluş Kaya olarak belirledi.

Sinop OSB'de yüzde 55'lik katılma payı sahibi olan İl Özel İdaresi'ni 8 üye temsil ederken, yüzde 45'lik katılma payı ile Sinop Ticaret ve Sanayi Odası ise 7 üye ile temsil ediliyor.

- SİNOP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop Organize Sanayi Bölgesi Yeni Yönetimi Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement