Sinop'ta Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta Vergi Haftası Etkinlikleri

Sinop\'ta Vergi Haftası Etkinlikleri

Sinop İl Defterdarı M.Emin Narta, 'Vergi Haftası' kutlamaları kapsamında Vali Vekili Hıdır Kahveci'yi makamında ziyaret etti.

29.02.2012 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop İl Defterdarı M. Emin Narta, 'Vergi Haftası' kutlamaları kapsamında Vali Vekili Hıdır Kahveci'yi makamında ziyaret etti.

Defterdar Yardımcısı İbrahim Kulaoğlu, Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Çifci, Gelir Müdürü Hasan Güven, Muhasebe Müdürü Şennur Çertel'in de katıldığı ziyaret sırasında konuşan Defterdar Narta, kurum çalışmaları hakkında Vali Vekili Kahveci'yi bilgilendirdi.

Konuşmasında defterdarlık personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Vekili Hıdır Kahveci de zor bir görevi üstlenen kurumun çok önemli bir görevi ifa ettiğini söyledi. Kahveci, "Diğer kurumlardan sizleri ayıran en temel özellik; vergi alma ve ceza verme yetkisi. Bu fark zaman içinde bir şekilde kullanılmış. Bugün kullanılış biçimi ise biraz daha farklı. Ama yine aynı amaca matuf olarak kullanılıyor. İlimizde defterdarlık bünyesinde görevlerini ifa eden arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz. Zor bir görev, ama zor görevi yapmanın hazzını yaşamak bir başkadır. Tekrar haftanızı kutluyorum" dedi.

İl Defterdarı M. Emin Narta daha sonra beraberindekiler ile birlikte sırasıyla vali yardımcıları Mustafa Özkaynak ile Ekrem Yaman'ı da makamlarına ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Gelir Müdürü Hasan Güven tarafından Vali Vekili Kahveci ile vali yarımcıları Özkaynak ve Yaman'ın yakalarına haftanın anısına kokart takılırken, İl Defterdarı M. Emin Narta tarafından da çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi. - SİNOP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinop'ta Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement