Şişli, Cumhuriyet Coşkusuna Hazır - Son Dakika
Yerel

Şişli, Cumhuriyet Coşkusuna Hazır

Şişli, Cumhuriyet Coşkusuna Hazır

Şişli, Cumhuriyetin 99’uncu yaşını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. İlçede 29 Ekim heyecanı, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in ev sahipliğinde düzenlenecek fener alayının ardından Maçka Demokrasi Parkı’nda Yaşar konseriyle devam edecek.

22.10.2022 12:45  Güncelleme: 12:51

Şişli, Cumhuriyetin 99'uncu yaşını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. İlçede 29 Ekim heyecanı, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in ev sahipliğinde düzenlenecek fener alayının ardından Maçka Demokrasi Parkı'nda Yaşar konseriyle devam edecek.

Kurtuluş meşalesinin yakıldığı ve bağımsızlık yolunda ilk adımların atıldığı Şişli, bu yıl da renkli kutlamalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Şişli Belediyesi tarafından dev Atatürk ve Türk bayraklarıyla süslenen ilçe, cumhuriyet coşkusunu paylaşacak. 29 Ekim Cumartesi günü kutlamaların buluşma adresi kurtuluş meşalesinin yakıldığı Halaskargazi Caddesi'ndeki Şişli Atatürk Evi Müzesi'nin önü olacak. Saat 19.00'da Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in de en önde yer alacağı 29 Ekim kortejinde vatandaşlar, ellerinde meşalelerle Maçka Demokrasi Parkı'na kadar yürüyecek.

29 Ekim coşkusu, ünlü şarkıcı Yaşar'ın Maçka Demokrasi Parkı'nda saat 20.00'de vereceği konser ile devam edecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Şişli, Cumhuriyet Coşkusuna Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement