Sivas haberi... Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, CHP Sivas Çalıştayında - Son Dakika
Yerel

Sivas haberi... Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, CHP Sivas Çalıştayında

Sivas haberi... Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, CHP Sivas Çalıştayında

Edinilen Sivas gelişmesine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Sivas’ta buluşan Partili Belediye Başkanları 3 günlük çalıştayda bir araya geldi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in de Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile  istişareler yaptığı çalıştayda gündem yerelden iktidara giden yolun stratejileri oldu.

23.10.2022 15:06  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Sivas'ta buluşan Partili Belediye Başkanları 3 günlük çalıştayda bir araya geldi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler'in de Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile  istişareler yaptığı çalıştayda gündem yerelden iktidara giden yolun stratejileri oldu.

Sivas'ın birçok ilçesini gezen CHP heyetiyle çalıştayda yer alan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, toplantı öncesi CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile yatırımlar ve yapılacak projeler hakkında görüşmeler yaptı. 3 gün süren çalıştayda konuşan Kılıçdaroğlu ise CHP ilk çalıştayını Sivas'ta yaptığını belirterek "Bütün engelleri aşıp halka hizmet etme konusunda olağanüstü çaba harcayan belediye başkanlarımız Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yerel yönetimlerde bir tarih yazıyorlar" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Sivas haberi... Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler, CHP Sivas Çalıştayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement