Sivas'ta özel bir firma, Cumhuriyet Üniversitesi'ne (CÜ) yeni kayıt yaptıran 20 bin öğrenciye sinema ve bovling bileti dağıttı.
CÜ rektör danışmanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, öğrencilerle görüşülüp, beklentileri doğrultusunda onlara yardımcı olmaya çalışacaklarını ve ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.
Sivas'ta faaliyet gösteren özel bir firmanın, üniversiteye yeni kayıt yaptıran 20 bin öğrenciye, sinema ve bovling bileti dağıtmak istediğini dile getiren Mazlum, kendilerinin onlara yardımcı olduğunu açıkladı.
Mazlum, "Sivas'a ve üniversiteye katkı sunmak isteyen, yardımcı olmak isteyen herkese açığız ve bu anlamda kurumsal iş birliğine hazırız. Üniversitemize, üniversitemiz personeline ve öğrencilerimize bu anlamda yardımcı olacak herkese kapımız açık" dedi.
Daha sonra, firma temsilcisi tarafından, temsili olarak bazı öğrencilere biletler verildi.
Muhabir: Merve Topuz
Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS
Son Dakika › Yerel › Sivas'ta Özel Bir Firmadan Öğrencilere Bedava Bilet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.