Sivasspor'da, Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Sivasspor'da, Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Gaziantepspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Amacımız oradan iyi bir şekilde ayrılmak, başka bir düşüncemiz yok" dedi.

26.01.2012 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ligde Gaziantepspor ile zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Amacımız oradan iyi bir şekilde ayrılmak, başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Çalımbay, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin idmanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 2-1 galip geldikleri Medical Park Antalyaspor maçının zor geçtiğini ifade etti.

Genel olarak bakıldığında takımlarının mükemmel bir güven kazandığını söyleyen Çalımbay, "Netice ne olursa olsun oyundan hiç kopmuyorlar. Bizi en çok memnun eden bu. Antalyaspor maçının zor olacağını biliyorduk, zor da geçti. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonra tabii ki önemli olan bu istikrarı devam ettirmek. Her şeye hazır olmalıyız. Biz de iyi bir şekilde çalışıyoruz. Bütün amacımız şu zor periyotu iyi bir şekilde kapatmak" diye konuştu.

Gaziantepspor maçında da amaçlarının 3 puan kazanmak olduğunu bildiren Çalımbay, "Her maç bizim için çok önemli. Gaziantep takımında bir de teknik direktörlük değişikliği oldu, o da onlar için artı bir motive olacak. Zor bir maç oynayacağız, bunun da farkındayız. Zaten oynadığımız bütün maçların hepsi zor, kolay maç yok. Amacımız oradan iyi bir şekilde ayrılmak, başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Takımda şu anda sakatlıkları bulunan Ziya, Muhammed Ali, Sandro ve Hayrettin'den bu maçta yararlanamayacaklarını ifade eden Çalımbay, Faty'nin de ülkesinin milli takımında olduğunu bildirdi.

Sivassporlu futbolculardan Mehmet Nas ise çıkışlarını devam ettirmeyi istediklerini belirterek, "Gerçekten zor maçlar başlıyor. Çünkü bir hedef belirledik, bu hedefe ulaşmak için de içeride, dışarıda kazanmak lazım. Gaziantepspor maçı da zor geçecek bir maç. Sonuçta kaliteli bir ekip, yeni bir hoca geldi, onlar da bir çıkış maçı olarak görecekler. Ama artık bu saatten sonra bizim kimle oynadığımız önemli değil, bizim yapacaklarımız önemli. Gaziantepspor maçından da 3 puanla dönüp belirlediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Jan Rajnoch da Gaziantepspor maçının çok önemli olduğunu kaydederek,

"Gaziantepspor şu an çok iyi durumda değil, biz de şu anda iyi gidiyoruz. Buna devam etmemiz bizim için çok önemli. İyi sonuçlar alıyoruz, aynı şekilde devam edip daha iyi yerlere gelmek için bu maçtan da iyi sonuç almamız gerekiyor" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı oyuncular, idmanda ısınma hareketlerinin ardından kondisyona yönelik çeşitli çalışmalar yaptı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivasspor'da, Gaziantepspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement