Söğüt'te Tanışma ve Kaynaşma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Söğüt'te Tanışma ve Kaynaşma Yemeği

Söğüt\'te Tanışma ve Kaynaşma Yemeği

Bilecik Söğüt İlçe Belediye Başkanlığı tarafından tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

05.10.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Söğüt İlçe Belediye Başkanlığı tarafından tanışma ve kaynaşma yemeği düzenlendi.

Söğütte bir restoranda Söğüt Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma yemeği, ilçeye yeni atanan Kaymakam Berkan Sönmezay ve Söğüt Ulaştırma Tabur Komutanı Binbaşı Aşkın Şaşmaz adına düzenlendi. Yemeğe, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, kurum müdürleri ve çalışanları ile aileleri de katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay, Söğüt Ulaştırma Tabur Komutanı Binbaşı Aşkın Şaşmaz ve ilçelerinde göreve başlayan kamu çalışanları başarı dileklerini belirterek, "Söğüt, Türkiye'nin önemli ilçelerinin bir tanedir. Osmanlı Devletinin tohumlarını serpildiği bu topraklarda görev yapmak hepimizin için bir onurdur. Bu topraklarda göreve yeni başlayan başta Sayın Kaymakamımız ve Tabur Komutanımız olmak herkese tüm kamu görevlisi arkadaşlarımıza Söğüt halkı adına 'Hoş geldiniz' dilerim" dedi.

Söğüt Kaymakamı Berkan Sönmezay ise, bir araya gelinmesini sağlayan bu yemeği tertipleyen Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu'ya teşekkür etti. Sönmezay, "Söğüt'te bulunmaktan mutluyum ve burada başarılı olmak için ekstra bir gayret sarf ediyoruz. Tüm çalışanlara başarılar dilerim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Söğüt'te Tanışma ve Kaynaşma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement