Soma Kaymakamı Atçı'ya Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Soma Kaymakamı Atçı'ya Veda Yemeği

Soma Kaymakamı Atçı\'ya Veda Yemeği

Somaspor, İlçe Kaymakamı olarak Soma’da görev yapan Mehmet Bahattin Atçı onuruna iftar programı düzenledi.

15.07.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Somaspor, İlçe Kaymakamı olarak Soma'da görev yapan Mehmet Bahattin Atçı onuruna iftar programı düzenledi. İlçede göreve başlayalı çok uzun bir zaman olmamasına rağmen kısa sürede daire amirleri ve ilçe insanları ile kaynaşan Kaymakam Atçı'nın İstanbul Vali Yardımcılığına atanması ilçe halkını üzdü. Kısa sürede ilçenin sevilen isimleri arasında yer alan Kaymakam Atçı 13 Mayıs olaylarını en iyi şekilde koordine etmiş ilçe halkının ve esnafının yararına olacak önemli projelerin hayata geçirilmesi adına girişimlerde bulunmuştu.

Soma'da yeşil sahaların lideri olma yolunda girişimlerini sürdüren Somaspor İlçe kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı'yı da unutmadı. Kulüp Başkanı Sinan Vardar ve Somaspor yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Atçı'nın onuruna iftar daveti düzenledi. ELİ sosyal tesislerde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Kaymakam Atçı, iftar programını düzenleyen ve programa katılan herkese teşekkür etti.

"GÖNLÜM HER ZAMAN SOMA'DA"

Atçı, "Soma benim için farkı bir öneme sahip. Buraya geleli kısa bir süre olmasına rağmen çok şeyler gördük ve yaşadık. Bizimle birlikte bunu ülke insanlarımızda yaşadı. Soma bu nedenle benim için çok önemli bir yere sahip. İstanbul Vali yardımcılığına atanmam nedeniyle artık ilçeden ayrılacağım. Ancak benim gönlüm her zaman buradadır. Burada henüz başlayamadığımız projelerimiz var. İnşallah bu konuda elimden geleni yapacağım. Kapım her zaman sizlere açık. Somasporu da artık bir üst ligde görmek istiyoruz. Genç ve kararlı bir yönetimle ilerleyen kadroyu görüyoruz. Başta Sinan Vardar olmak üzere hepsini yürekten kutluyor ve başarılar diliyorum. Ben varsa hakkımı helal ediyorum. Sizlerde haklarınızı helal edin." dedi.

Program sonunda Kaymakam Mehmet Bahattin Atçı'ya Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene tarafından çini ve hediyeler takdim edildi. Somaspor Kulüp Başkanı Sinan Vardar'da bir buket ile Kaymakam Atçıya teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarı dilediler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soma Kaymakamı Atçı'ya Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement