Son Suriye Yardımının Ardından Yardımlar, Kırşehir'de Dağıtılacak - Son Dakika
Yerel

Son Suriye Yardımının Ardından Yardımlar, Kırşehir'de Dağıtılacak

Son Suriye Yardımının Ardından Yardımlar, Kırşehir\'de Dağıtılacak

Ahi Bir platformunun Suriye için başlattığı yardım kampanyasında son tır için geri sayım başladı.

08.01.2014 12:32

Ahi Bir platformunun Suriye için başlattığı yardım kampanyasında son tır için geri sayım başladı. Son Suriye yardımının ardından toplanacak gıda ve giyim eşyaları Kırşehir'e dağıtılacak.

Cacabey Meydanında kurulan yardım çadırına Kırşehir'de bulunanların duyarlılıkları artarak devam ediyor. Suriye için başlatılan yardım kampanyasında STK'ların bir araya gelerek oluşturduğu Ahi Bir Kardeşlik Platformu yardımlarına Suriye'nin ardından Kırşehir merkezde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yapacağı yardımla devam edecek.

Birlik sözcüsü Şükrü Koç, "Suriye için başlattığımız yardım kampanyasında sona gelmek üzereyiz. İnşallah yardım çadırımıza alacağımız yardımlar devam edecek. Bundan sonraki yardımlarımız Kırşehir merkezde bulunan ihtiyaç sahiplerine yönelik olacak. Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve gerekli yetkililerle görüşerek yardıma ihtiyacı olan herkese inşallah yardım yapacağız. İnsanlarımızın duyarlı olmaları bizleri mutlu ediyor. Yardımların artarak devam etmesi dileği ile yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun" dedi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Son Suriye Yardımının Ardından Yardımlar, Kırşehir'de Dağıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement