Soner Aksoy: Arkamızdan Pırıl Pırıl Gençler Geliyor - Son Dakika
Yerel

Soner Aksoy: Arkamızdan Pırıl Pırıl Gençler Geliyor

Soner Aksoy: Arkamızdan Pırıl Pırıl Gençler Geliyor

Tavşanlı’da, AK Parti İlçe Danışma Toplantısına katılan Soner Aksoy, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerden, ana muhalefet partisinde ki krize, Ortadoğu’dan, Işid’e kadar pek çok konuda değerlendirmelerde bulundu.

26.09.2014 14:04

Tavşanlı'da, AK Parti İlçe Danışma Toplantısına katılan Soner Aksoy, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerden, ana muhalefet partisinde ki krize, Ortadoğu'dan, Işid'e kadar pek çok konuda değerlendirmelerde bulundu. Tavşanlı'nın her zaman kendisinde ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Soner Aksoy, Kütahya ve ilçelerde ki kongre sürecinden de bahsederek " Arkamızdan pırıl pırıl gençler geliyor. Bu partide Türkiye'yi 2023 hedefine taşıyacak çok insan var" diye konuştu.

Ak Parti İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirilen toplantıya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Demir, Kütahya Milletvekili Soner Aksoy'u Tavşanlı'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, her zaman kendilerinden çok kıymetli görüşler aldıklarını, Aksoy'un Ülke gündemi, Kütahya ve Tavşanlı yatırımlarıyla ilgili bilgiler aktardığını kaydetti.

Kütahya Milletvekili Soner Aksoy ise Milli Selamet Partisi yıllarına dönerek, kendisinin milletvekili adayı olduğunda Gediz'den bile daha fazla oyu Tavşanlı'dan aldığını bu yüzden ilçenin kendisinde büyük bir önem teşkil ettiğini kaydetti. Artık eski Türkiye'ye dönüş yok diyen Soner Aksoy, milletin her zaman sağduyulu davrandığını, geçilen dokuz seçimde de Milli İrade'nin güçlenerek kendisini hissettirdiğini söyledi. Aksoy, " Bugün yaşadığımız Türkiye ile geçmişte ki Türkiye arasında büyük bir uçurum var. İstikrar her anlamda sağlandı. Haziran ayında yapılacak seçimde de halkımız en doğru kararı verecektir. Eski Türkiye'ye dönüş asla olmayacaktır. Bu millet neden bugün ki muhalefeti iktidar yapsın ki. Onlar değimliydi katil Esad'ın arkasında duranlar, elini sıkarak poz verenler. Biz Işid'i terör örgütü listesine alırken onlar bizi Işid'in yanında olmakla suçladılar. Bugün kurtardığımız 49 vatandaşımız için de ne pazarlık yaptınız diyorlar. Halkımız bunları çok iyi analiz ediyor. Dış politika eskisi gibi değil, biz Ortadoğu'da, Afrika'da, Uzak Doğu'da söz sahibiyiz. Bilgili, tecrübeli insanlarımızı orada görevlendiriyoruz. Geçmişte ABD, İngilizler ve Fransızlar buralara hakimdi. Şimdi ise biz olmadan hiçbir şey olmuyor. Küresel bir güç oluyoruz. Muhalefetten de bizi yönlendirecek, doğru düzgün öneriler bekliyoruz " dedi.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Soner Aksoy, İl ve ilçe kongrelerine de değinerek üç dönem kuralını hatırlattı. Aksoy, Kütahya Milletvekillerinin genç bir kadrodan oluşacağını kaydetti. Aksoy, "Tavşanlımız da genç arkadaşlarımız var. Mesela Gediz'de başkanımız üçüncü dönemini tamamlıyor. Onun yerine değerli bir arkadaşımızı koyacağız. Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde de göreceksiniz ki parlamento gençleşecek. Kütahya milletvekillerimiz genç bir kadrodan oluşacak. Tabii ki yaşlı, tecrübeler de olabilir ama, genel anlamda gençlerin önünü açacağız. Daha dinamik, Türkiye yi 2023'e taşıyacak Meclisi oluşturacağız. Çağdaş, modern bilimi alıp yeni Türkiye'yi oluşturacak insanlarımız var. Milletimiz de bunu yapabilecek tek partinin Ak Parti olduğunu görüyor. Rehavete kapılmadan çalışmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Soner Aksoy: Arkamızdan Pırıl Pırıl Gençler Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement