Sözlü: "Ceyhan Hizmetin En İyisini Alacak" - Son Dakika
Yerel

Sözlü: "Ceyhan Hizmetin En İyisini Alacak"

Sözlü: "Ceyhan Hizmetin En İyisini Alacak"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir’in bütün olanaklarıyla Ceyhan’a hizmet etmeye hazır olduğunu, bu konuda en küçük bir tereddütleri bulunmadığını söyledi.

04.03.2015 13:29

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir'in bütün olanaklarıyla Ceyhan'a hizmet etmeye hazır olduğunu, bu konuda en küçük bir tereddütleri bulunmadığını söyledi.

Sözlü, Ceyhan Öğretmenevi'nde, meslek odalarının başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Büyükşehir ve Ceyhan belediye meclis üyeleriyle, çok sayıda belediye bürokratının da katıldığı toplantıda, siyasi ayrımcılığa kesinlikle girmeden, Ceyhan'a kaliteli hizmet götürmeye devam edeceklerini söyleyen Sözlü, "Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, Ceyhan'a hizmette tereddüt içinde olduğumuza dair, tamamen haksız düşüncelerin varlığından haberdar oluyorum. Ceyhan'ın ihtiyacı olan hizmetleri, kesinlikle çekinmeden gerçekleştireceğiz. Ceyhan'la ilgili işlerin, Adana Büyükşehir Belediyesi'ndeki bekleme sürelerine bakılırsa bu daha iyi anlaşılır. Tek bir hizmetten bile geri bırakılmıyor Ceyhan. Ceyhan'ın üzerimizde hakkı vardır. Bana karşı yapılan haksızlıklar da siyaseten olgunlaşmamı sağlıyor. Demokratik çerçevede bu işe böyle bakıyorum. Kimseye zerre kadar husumetim yok" dedi.

Başkan Sözlü, konuşmasının ardından muhtarların ve katılımcıların sorularını yanıtları, sorunları dinledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sözlü: 'Ceyhan Hizmetin En İyisini Alacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement