Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Akşehir'de - Son Dakika
Yerel

Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Akşehir'de

Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Akşehir\'de

Akşehir Belediyesinin desteğiyle Akşehir’de düzenlenen Anadolu Ligi Basketbol Yıldız Kızlar Türkiye Finalleri'ni izlemek üzere Akşehir'e gelen Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

02.05.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşehir Belediyesinin desteğiyle Akşehir'de düzenlenen Anadolu Ligi Basketbol Yıldız Kızlar Türkiye Finalleri'ni izlemek üzere Akşehir'e gelen Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti

Ziyarete, Spor Genel Müdürlüğü Ceza Kurulu Üyesi Avni Uluer, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran ile Akşehir Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mustafa Şenkon da katıldı.

Kalkan, Başkan Akkaya'ya "hayırlı olsun" diyerek yeni görevinde başarılar diledi.  Daire Başkanı Kalkan, Akşehir Belediyesi'nin bu tür spor faaliyetlerine destek vermesinden dolayı memnuniyet duyduklarını da ifade etti.

Akkaya da Akşehir Belediyesi olarak bu tür spor organizasyonlarının Akşehir'de yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarının altını çizerek, sporda başarılı milli ve dini değerlere sahip gençlerin yetişmesi için bu tür organizasyonlara desteklerinin süreceğini kaydetti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Akşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement