Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, Nazilli Belediyespor maçında elde edilen 3 puanın sevinci yaşanıyor.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Nazilli Belediyspor karşısında istedikleri 3 puanı alarak kötü gidişe son verdiklerini söyledi.
Üst üste yaptıkları Bandırmaspor ve Körfez Futbol Kulübü maçlarını kaybettiklerini belirten Doğrul, şöyle konuştu:
"Fikstür gereği deplsmanda yaptığımız Bandırmaspor ve Körfez Futbol Kulübü maçlarını kaybettik. Bu iki maçta aldığımız yenilgi play off yarışında bize büyük bir darbe oldu. Bu nedenle Nazilli Belediyespor maçı bizim için çok önemli oldu. Hazırlıklarımızı sıkı bir şekilde sürdürdük. ve 3 puanı hedef olarak belirledik. Maça büyük bir cidiyetle çıktık. Kontrollü oynayarak her iki yarıda bulduğumuz gollerle sonuca gittik. Bu galibiyetle hem kötü gidişe son verdik hem de play off yarışına tekrar ortak olduk. Maçı daha farklı kazanabilirdik. Ama olmadı. Fakat elde edilen önemli bir galibiyet var. Bu nedenle çok mutluyuz."
Doğrul, 16 Mart Pazar günü deplasmanda yapacakları Bugsaspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacaklarını sözlerine ekledi. - Diyarbakır
Son Dakika › Yerel › Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.