Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Eyüpspor'dan Semih Göçmen'i renklerine bağladı.
Kulübün futbol şube sorumlusu Ekrem Yeşil, yaptığı açıklamada, Antalya'nın Kemer ilçesinde 3 gün önce başladıkları kamp çalışmasının 9 gün süreceğini söyledi.
Kampa transfer görüşmelerinde anlaşmaya vardıkları Semih Göçmen'in de dahil olduğunu bildiren Yeşil, şöyle konuştu:
"Kampımız, teknik direktör Turhan Özyazanlar nezaretinde devam ediyor. Transferini tamamladığımız genç oyuncu Semih Göçmen kampa dahil oldu. Bunun yanı sıra kapma davet ettiğimiz 2 genç oyuncu daha var, ancak transferleri henüz netleşmediği için açıklamıyoruz. Teknik direktör Özyazanlar'ın talebi doğrultusunda 1-2 oyuncu daha alabiliriz. Bu arada oyuncularımız Mustafa Taşkın, Serkan ve Çağrı ile yollarımızı ayırdık.
Ligin ilk yarısında oynadığımız maçlarda iyi oyun sergilememize rağmen istediğimiz puanları toplayamadık. Özellikle maçlarda girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Bazı maçlarda yakaladığımız net 5-6 pozisyondan hiç birini gole dönüştüremediğimiz oldu. Teknik direktörümüz Turhan Özyazanlar, kamptaki antrenmanlarda bu eksikliği gidermek için oyunculara gerekli uyarıları yapıyor. Bu sıkıntıyı gidermemiz durumunda, ligin ikinci yarısında oynayacağımız maçlarda çok iyi puan toplayacağımıza inanıyoruz. Çünkü, çok iyi mücadele eden bir ekibiz."
- DİYARBAKIR
Son Dakika › Yerel › Spor Toto 3. Lig 1. Grup - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?