Spor Toto 3. Lig 1. Grup - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig 1. Grup

Spor Toto 3. Lig 1. Grup

"Play-off kapısını iyice aralayan takımımız Tekirova Belediyespor karşılaşmasını kazanırsa bu kapı ardına kadar açılmış olacaktır" dedi.

11.04.2013 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazarspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar,

"Play-off kapısını iyice aralayan takımımız Tekirova Belediyespor karşılaşmasını kazanırsa bu kapı ardına kadar açılmış olacaktır" dedi.

Pınar, geçen hafta deplasmanda lider Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştıklarını anımsatarak, "2-2 berabere kalarak hem rakibimizin şampiyonluk turu atmasını sonraki haftalara bıraktık hem de Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a evinde iki gol atan ilk takım olduk" diye konuştu.

Ligin ilk devresinde Pazar'da büyük bir konukseverlilikle ağırladıkları rakipleri tarafından aynı konukseverlilikle ağırlandıklarını ifade eden Pınar,

-Pazarspor yönetimi olarak kendilerine bir kez daha memnuniyetimizi ilettik. Sporun barış, kardeşlik ve sevgi üzerine inşa edilmesi ayrı bir övünç kaynağımız oldu- dedi.

Pınar, hafta sonu kendilerini yeni bir final maçının beklediğini kaydederek, şunları söyledi:

-Play-off kapısını iyice aralayan takımımız Tekirova Belediyespor karşılaşmasını kazanırsa bu kapı ardına kadar açılmış olacaktır. Pazar günü ilçe stadımız tarihi günlerden birine sahne olacaktır. Zira Tekirova Belediyespor son haftalarda aldığı sonuçlarla rakibimiz konumuna geçti. Mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağımız bu maçta taraftarlarımıza ihtiyacımız her zamankinden daha fazla olacak. Eminiz ki taraftarımız da bu bilinçle hareket edecek ve statta yerlerini alacaktır.- - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig 1. Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement