Sulhan Akçakale'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Sulhan Akçakale'de İncelemelerde Bulundu

Sulhan Akçakale\'de İncelemelerde Bulundu

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.

25.10.2013 15:44

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan Akçakale Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Akçakale'de yapılacak olan yeni hastanenin inşaatını gezen Genel Sekreter Dr. Turhan Sulhan, Akçakale Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Gerger tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaat gezisi sırasında açıklama yapan Başhekim Dr. Yılmaz Gerger, "67 bin metrekare alana sahip ve 13 bloktan oluşan hastane inşaatı yapımına 16 Aralık 2011 tarihinde başlandı. Bitiş tarihi ise 23 Haziran 2014 dür. Toplam poliklinik sayısı 26dır. 3 adet diş poliklinik odası mevcut olup her birinde 3 hekim muayene edecek şekilde dizayn edilecektir. Diyaliz ünitesinde 10 hemodiyaliz cihazı ile hizmet verilecektir. 11 yataklı genel ve cerrahi yoğun bakım ile 8 yataklı yeni doğan yoğun bakımı olacaktır. 3 doğum masası ve 3 doğum salonu olacaktır. Bin 150 metrekare birinci derece acil serviste; 2 adet acil servis olacak ve bir tanesi acil ambulans girişleri için kullanılacaktır. Acil servis muayene oda sayısı 4 olarak planlanmıştır" dedi.

İnşaattaki incelemelerin ardından Akçakale devlet hastanesine geçen Genel Sekreter Dr. Turhan Sulhan burada tedavi olmak için gelen vatandaşlarla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Devlet Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerini iyi olduğunu vurgulayan Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan, "Mesleğini seven genç ve dinamik hekimlerin görev yapmaktadır. Akçakale hizmetin en iyisini hak etmektedir. Vatandaşın rahat ve kaliteli sağlık hizmeti alması için özveriyle çalışılması gerekmektedir. Hastane bünyesinde çalışan doktor, hemşire ve idari personeline vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sulhan Akçakale'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement