Sultandağı Belediye Başkanı Acar'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Sultandağı Belediye Başkanı Acar'a Plaket

Sultandağı Belediye Hizmet Binasının İkinci Katının Dr

05.01.2011 12:46

Sultandağı Belediye Hizmet Binasının ikinci katının Dr. Halil İbrahim Özsoy Sağlık Meslek Lisesi'ne tahsis edilmesi nedeniyle Sultandağı Kaymakamı Mehmet Sülün, Belediye Başkanı Osman Acar'a plaket verdi.

Sultandağı Devlet Hastanesi'nin yeni binasına taşınmasının ardından boşalan Belediye Hizmet Binası'nın 2. katı, Sultandağı Belediyesi ve Dr. Halil İbrahim Özsoy Sağlık Meslek Lisesi arasında yapılan protokolün ardından eğitime açılacağı bildirildi.

Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar'ı önceki gün makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi veren Kaymakam Mehmet Sülün, 'Belediye Başkanı Osman Acar'ın eğitime verdiği önem bir kez daha ortaya çıktı' dedi.

Sultandağı ilçesinde 1998 yılında eğitim ve öğretime başlayan Dr. Halil İbrahim Özsoy Sağlık Meslek Lisesi'nin 12 yıldır Belediye Hizmet Binası 3. katında ve zemin katının bir bölümünde eğitim verdiğini hatırlatan Kaymakam Mehmet Sülün, şöyle devam etti:

'Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin büyük bir bölümü sağlık sektöründe hizmet veriyor. Bu anlamda öğrencilerimizin eğitimine büyük katkı sağlayacak fiziki şartları yerine getirmek biz yöneticilere düşüyor. 1991 yılından bu yana Belediye Hizmet binası 2. katında hizmet veren Devlet Hastanesinin yeni binasına taşınmasıyla boşalan ikinci kat Sultandağı Belediyesi ve Dr. Halil İbrahim Özsoy Sağlık Meslek Lisesi arasında yapılan protokolle okulumuza verilmesi Belediye Başkanımız Osman Acar'ın eğitime verdiği önemi bir kez daha ortaya çıkarmıştır kendisine teşekkür ediyorum.'

(KUT-CN-NÖZ) - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sultandağı Belediye Başkanı Acar'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement