Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğulları Okullarda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğulları Okullarda İncelemelerde Bulundu

Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, ilçedeki okullarda incelemelerde bulundu.

04.01.2012 13:00

Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, ilçedeki okullarda incelemelerde bulundu.

Suluova Şehit Aydın Korkmaz İlköğretim Okulu, TOKİ Çelebi Mehmet İlköğretim Okulu, Halit Osman Otçu İlköğretim Okulu ve Bolat İlköğretim Okulu ile anasınıflarını ziyaret eden Sarıfakıoğulları, yetkililerden okullarla ilgili bilgi aldı, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Eğitim ortamlarını, insan gelişimine en uygun duruma getirmeye, okulların teknolojik altyapısını güçlendirmeye ve nitelikli eğitim veren kurumlar haline getirmeye çalışmanın temel öncelikleri olduğunu belirten Sarıfakıoğulları,

"Eğitim, hayatımızın her kademesinde çok önem arz etmektedir. Özellikle okul öncesi eğitim, eğitimin ilk basamağını oluşturmaktadır. İlçemizde eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Ziyaret ettiği anasınıflarında öğrencilere oyuncak dağıtAn Sarıfakıoğulları, okul müdürlerinden, okullarda ekonomik sıkıntı çeken ve sosyal güvencesi olmayan öğrencilerin tespit edilmesini, bu öğrencilere gerekli yardımların yapılmasını istedi.

- AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova Kaymakamı Sarıfakıoğulları Okullarda İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement