Sümela'nın Şifresi Filminin Ekibi Rize'de - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sümela'nın Şifresi Filminin Ekibi Rize'de

19.01.2012 15:49

Sümela'nın Şifresi filminin ekibi, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ni ziyaret etti.

Sümela'nın Şifresi filminin ekibi, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ni ziyaret etti.

Filmin yönetmen ve yapımcısı Adem Kılıç, senaristi Yılmaz Okumuş, prodüktör Emin Albayrak ile oyuncular Alper Kul ve Çetin Altay, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde basın çalışanlarıyla sohbet ettiler.

Yönetmen Kılıç, bölge insanının özelliklerini taşıyan bir film yaptıklarını belirterek, "Bu film bölge insanımızın karakterini yansıtıyor. Trabzon'da izlenme rekoruna sahibiz. Sadece merkezde 102 bin kişi filmi izledi. Ülke genelinde ise 1,5 milyon kişi filmimizi izledi. Yola çıkarken bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmiyorduk" dedi.

Filmi izleyenlerin artması üzerine Rize, Artvin, Giresun ve Samsun'a kadar uzanacak yeni bir film çalışmasına başlamaya karar verdiklerini anlatan Kılıç, amaçlarının bölge insanının kültür ve yapısını tanıtmanın yanı sıra, bölge turizmine de katkı sağlamak olduğunu kaydetti.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sümela'nın Şifresi Filminin Ekibi Rize'de - Son Dakika


Advertisement