Suriyeli Minik Yusuf'a Yunusemre Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Suriyeli Minik Yusuf'a Yunusemre Sahip Çıktı

Suriyeli Minik Yusuf\'a Yunusemre Sahip Çıktı

Yunusemre Belediyesi savaştan kaçarak Manisa’ya yerleşen Dendel ailesinin makineye bağlı yaşayan bebekleri Yusuf Dendel’e sahip çıktı.

12.04.2016 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi savaştan kaçarak Manisa'ya yerleşen Dendel ailesinin makineye bağlı yaşayan bebekleri Yusuf Dendel'e sahip çıktı. Belediye ve hayırseverlerin katkısıyla minik bebeğin tedavi ve bakım masrafları üstlenildi.

Ülkesindeki savaştan dolayı Suriye'den Manisa'ya göç eden Suheyla ve Muhammed Enver Dendel çiftinin kalbi delik olan ve akciğerindeki sorun nedeniyle oksijen tüpüne bağlı yaşayan 5 aylık bebeği Yusuf Dendel'e Yunusemre Belediyesi yardım eli uzattı. Hayırsever vatandaşların katkılarıyla aileye ev ve eşya temin edildi. Minik Yusuf'un günlük mama ihtiyacı karşılandı ve babasına iş imkanı sağlandı.

MİNİK BEBEĞİN TEDAVİ MASRAFLARI KARŞILANDI

Aileyi ziyaret eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Mustafa Süzer, aileden bebeğin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Feryatları basına da yansıyan ailenin yaralarını sarmaktan mutluluk duyduklarını belirten Süzer, "Dendel ailesi Suriyeli vatandaşların bulunduğu 4 aile ile bir arada kalıyorlardı. Ailemizi buradan alarak hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla başka bir ev tahsis ettik, eşyalarını aldık. Yusuf Bebeğin tedavisi ve gıda ihtiyacını karşıladık. Ailesine iş bulduk. Yunusemre Belediyesi olarak bu ailemizin ihtiyaçlarını karşıladık" diye konuştu.

"EV VE EŞYAYA KAVUŞTUK"

Minik Yusuf'un amcası olan Yusuf Dendel ise kendilerine yardım edenlere teşekkür etti. Amca Dendel, "Yeğenim Yusuf her gün 8 saat oksijen tüpünde kalıyor. Yunusemre Belediyesi ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yeğenim Yusuf'un mama ihtiyacı karşılandı. Tedavisi devam ediyor. Evimize ve eşyamıza kavuştuk. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suriyeli Minik Yusuf'a Yunusemre Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement