Suşehri Belediyesi, 2012 Yılının İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Suşehri Belediyesi, 2012 Yılının İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Suşehri Belediyesi, 2012 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.

03.01.2012 17:20

Suşehri Belediyesi, 2012 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.

Belediye Başkanı Sedat Sel, meclis salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 2012 yılının hizmet yılı ve yatırım yılı olacağını söyledi.

Belediyelerin halka hizmet eden bir kurum olduğunu, belediyelerin şahsi yer olmadığını anlatan Sel, "Demokrasiye inanan bir kişi olarak, bu ülkedeki tüm siyasi partilere saygı duyuyorum. Ama polisimizi, askerimizi şehit eden PKK terör örgütüne destek veren partilere değil. Bugüne kadar hiçbir partiyi rencide edici sözlerde bulunmadım. Çünkü bu tür konularda ilçemiz zarar görür" dedi.

Sel, birilerini mutlu etmek için değil, halka hizmet etmek için bu göreve geldiklerini de belirterek, "Tek başına bir hükümet yakalamışken ve buraya nasıl bir hizmet getirebiliriz diye çalışırken, bizler onun hizmetini, onun çalışmasını yapalım. İlçe menfaatini kullanarak kimse şahsi ticaret mantığına düşmesin" diye konuştu.

İlçe için alınan yatırım hizmetlerini şu andaki mevcut hükümetten aldıklarını anlatan Sel, şunları kaydetti:

"Sağolsunlar milletvekillerimiz var, bakanımız var. İlçemiz için tüm yatırımları bu hükümetimizden alıyorum. Başka hükümetten almıyorum. Bunun kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bakanımız ilçemize geliyor. Sağolsun eli dolu geliyor. Ama bazı kesimler buna eli boş geliyor diye ifadeler kullanıyor. Bu tür laflar yanlış. Bu hiç kimseye bir şey kazandırmaz. Sözlere dikkat etmeliyiz."

AK parti grubu adına söz alan belediye meclis üyesi ve AK Parti Suşehri İlçe Başkanı Rüstem Yüce de, herkesin tek hedefinin olduğunu, bu hedeflerin başında ise Suşehri'ne hizmet etmek olduğunu anlatarak, "İlçemize hizmet için hepimiz çalışıyoruz. Gecemizden, gündüzümüzden, iş hayatımızdan ve aile hayatımızdan feragat ederek, ilçemize ne tür yatırımlar ve hizmetler getirebiliriz diye çalışıyoruz" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri Belediyesi, 2012 Yılının İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement