Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dağıttığı Broşürlerle Vatandaşları Uyardı - Son Dakika
Yerel

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dağıttığı Broşürlerle Vatandaşları Uyardı

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, broşürlerle vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarıyor.

26.01.2012 16:21

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, broşürlerle vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarıyor.

Suşehri İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı, polis memurları ile ilçe merkezinde el broşürleri dağıtarak, vatandaşlardan dolandırıcılar konusunda duyarlı olmalarını istedi.

Dolandırıcılık olaylarıyla ilgili bilgi veren İratçı, "Tüm yurt genelinde olduğu gibi ilçemizde de birçok vatandaşımız olur olmaz yöntemlerle dolandırıldı. Cep telefonuyla arayıp kendini polis, hakim, savcı veya asker olarak tanıtıp para veya kontör isteyenler oldu. Bazı vatandaşlarımız gönderdi. Bazı vatandaşlarımız ise emniyete bilgi verdi. Bizlere bilgi verenler dolandırılmaktan kurtardı. O kişilere inanan bazı vatandaşlarımız para gönderdi, zarara uğradılar. Bu sebeple bu tür dolandırıcılara inanmayın" dedi.

İlçenin yakın zamanda 30 kamera ile takip edileceğini belirten İratçı,

"Kısa süre içerisinde, 8 tane plaka tanıma özellikli olmak üzere toplam 30 kamera takılacak. Yani sürekli takip edilecek ve tüm suçlulara anında müdahale edilecek. Ancak polise destek ve yardımcı olmak bir vatandaşlık örneğidir. Bu sebeple bölgenizde tanımadığınız şahısları 155 polis imdat telefonlarını arayarak kimlik bilgilerinizi vermeden polis ekiplerine destek olabilirsiniz" diye konuştu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü, Dağıttığı Broşürlerle Vatandaşları Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement