Suşehri Protokolünden, Vali Kolat'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Suşehri Protokolünden, Vali Kolat'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve beraberindeki heyet, Sivas Valisi Ali Kolat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

09.03.2012 14:22

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve beraberindeki heyet, Sivas Valisi Ali Kolat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Demiral, Belediye Başkanı Sedat Sel ile Vali Kolat'ı makamında ziyaret ederek, eşi İlksen Kolat, koruması ve şoförü için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Demiral, ilçeye yapılacak olan yatırım ve çalışmalar hakkında da Vali Kolat'ı bilgilendirdi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise Suşehri'nin 2012 yılının hizmet yılı olacağını, ilçenin güzelleşmesi ve merkez olması için adımların bu yıl başlayacağını ifade etti.

Vali Ali Kolat da Suşehri halkına selamlarını ileterek, üzücü bir trafik kazasında kendilerini yalnız bırakmayan tüm Sivaslılara teşekkür etti.

Ziyarette, Suşehri İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı da hazır bulundu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suşehri Protokolünden, Vali Kolat'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement