Sydv'den 216 Aileye Kurban Bayramı Yardımı - Son Dakika
Yerel

Sydv'den 216 Aileye Kurban Bayramı Yardımı

Sydv\'den 216 Aileye Kurban Bayramı Yardımı

Sarayönü Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanı Harun Yücel, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde bulunan 216 aileye para yardımı yapıldığını açıkladı.

24.09.2014 10:00

Sarayönü Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanı Harun Yücel, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde bulunan 216 aileye para yardımı yapıldığını açıkladı.

İlçe genelinde ki 216 aileye 250 liralık nakdi gıda yardımında bulunulduğunu dile getiren Yücel, Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına SYDV olarak yetiştiklerini söyledi.

Yücel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Devletin şefkat eli olan SYDV mütevelli heyeti ihtiyaç sahibi sosyal güvencesi olmayan 216 aileyi tespit etti. Ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her bir aileye 250 lira nakdi yardım yapıldı. Sarayönü SYD Vakfı yoksul ihtiyaç sahibi ailelerin Kurban Bayramı'nda temel gıda ihtiyaçlarına katkıda bulunarak sıkıntılarını çözmektedir. Ailelerin gıda ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunarak ailelerin huzurlu ve mutlu bir şekilde bayrama girmesi sağlanmıştır. Vakıf Mütevelli Heyeti'nce belirlenen 250 liralık yardım miktarının 216 ailenin Ziraat Bankası'ndaki hesaplarına aktarılarak bayramdan önce ihtiyaçlarını giderebilmeleri sağlanmış olacak."

Öte yandan Sarayönü SYDV Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, vakıf tarafından yapılan yardım miktarının 250 lira olduğu belirtilerek, banka tarafından bu miktardan daha düşük  miktarda ödeme yapılması durumunda banka yetkililerine itirazda bulunup miktarı tam tahsil etmeleri gerektiği dile getirildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sydv'den 216 Aileye Kurban Bayramı Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement