Tahsin Babaş'tan Kadınlara, Karanfilli Kutlama - Son Dakika
Yerel

Tahsin Babaş'tan Kadınlara, Karanfilli Kutlama

Tahsin Babaş\'tan Kadınlara, Karanfilli Kutlama

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Anneler Günü sebebiyle kadınları ziyaret ederek, karanfil ve masa örtüsü hediye etti.

10.05.2015 16:47

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Anneler Günü sebebiyle kadınları ziyaret ederek, karanfil ve masa örtüsü hediye etti.

Tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, eşi Nebahat Babaş ile birlikte şehir içinde dolaşarak, annelere ve anne adaylarına karanfil ve masa örtüsü hediye etti.

Ziyaretlerde vatandaşlarla bir süre sohbette eden Tahsin Babaş, kadınların insan hayatında büyük öneme sahip olduğunu belirterek, bu yüzden kadınların hayatlarını daha rahat sürdürebilmeleri için birçok proje hazırladıklarını ve bu projeleri zamanla hayata geçireceklerini kaydetti.

Varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı temsil eden kadınların zarafetleri ve nezaketleri ile toplumun denge unsurunu oluşturduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Tahsin Babaş, "Yüce dinimiz de kadına her zaman ayrı bir önem vermiş ve kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını kalın çizgilerle çizmiştir. Bu konuda Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) 'Kadınların haklarına riayet ediniz. Onlara şefkat ve sevgiyle muamele ediniz. Onlar hakkında Allahtan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları Allah'ın emaneti olarak aldınız, onların namuslarını ve iffetlerini Allah adına söz vererek helal edindiniz. Sizin kadınlar üzerinde hakkınız, onarında sizin üzerinizde hakları vardır' buyurmuşlardır. Böylesine hassasiyet gerektiren konu ile ilgili olarak, AK Parti iktidarı süresince de, kadın-erkek eşitliği, kadın haklarının korunması, kadına karşı şiddetin önlenmesi ve kadınların istihdamıyla ilgili çok önemli yasal düzenlemeler yapılmıştır. Bu vesile ile kadınlarımızın hak ve hukuklarına kavuşmak için verdikleri mücadelenin simgesi sayılan bu günde, bütün kadınlarımızın Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Tahsin Babaş'ın nazik kutlamasına teşekkür eden Kastamonulu kadınlar, "Başkanımız gerçekten çok kibar bir incelikle bizleri onura etti. Kendisine bu ince tavrından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizleri hatırladı ve zahmet edip buralara kadar gelen başkanımız, bizleri hem çok mutlu etti hem de onura etti" dediler.

Anneler Günü nedeniyle Tahsin Babaş'a gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Kastamonu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri Akif Demir, Oğuzhan Aydın, M. Önder Dulgar, Yücel Ateş, Emre Duman, Ömer Hallaçoğlu ve Ömer Abuska da eşlik etti. Toplum Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile birlikte öğrenciler, Anneler Günü nedeniyle ziyaretlerde bulunarak, kadınlara masa örtüsü ve karanfil dağıttı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tahsin Babaş'tan Kadınlara, Karanfilli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement