Talas'ta "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Talas'ta "Kutlu Doğum Haftası" Etkinliği

20.04.2015 13:18

Talas İlçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Talas İlçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Talas Belediyesi, İlçe Müftülüğü ile İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Hazreti Peygamber'in hayatı ve insanlığa verdiği mesajlar anlatıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, belediye, ilçe müftülüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 41 farklı noktada program düzenlediklerini söyledi.

Hazreti Muhammed'in hayatının bütün insanlığa örnek olduğunu belirten Palancıoğlu, "Peygamber Efendimizin hayatına baktığımızda ahlak, edep, dürüstlük, doğruluk, sevgi, saygı ve hoşgörü gibi bütün güzellikleri görüyoruz. Hayatımızın her noktasında Peygamber Efendimiz bize örnektir. Bize kalan tek şey aslında O'nun hayatını okumak, öğrenmek, anlamak, uygulamak ve gelecek nesillere örnek olmak" diye konuştu.

Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin Güven ise Peygamber efendimizin hayatından kesitler anlattı.

Konuşmaların ardından program miniklerin okuduğu şiirler ve yetişkinlerin söylediği ilahilerle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Talas'ta 'Kutlu Doğum Haftası' Etkinliği - Son Dakika


Advertisement