
Sakarya'nın Taraklı ilçesinde Orman İşletme Şefliği'ne, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir yangın arozözü gönderildi.
Konum olarak ormanlık bir alanda bulunması ve neredeyse her sene orman yangınlarının çıkması sebebiyle, bu yangınları başlamadan söndürmek için Orman Genel Müdürlüğü tarafından Taraklı Orman İşletmesine arazöz hediye edildi.
Taraklı Orman İşletme Şefi Şevket Hacıoğlu, "Yeni arozözümüze kavuştuk. Fakat yangın istemiyoruz. Arazöz, Orman Genel Müdürlüğü tarafından Taraklı Orman İşletme Şefliğine tahsis edildi. Arozöz, son model 4 ton su kapasiteli. 5 personelle 24 saat hizmet vereceğiz" dedi.
(MT-AK)
18.08.2007 18:50 TSİ
Son Dakika › Yerel › Taraklı'ya Orman Genel Müdürlüğü'nden Arazöz - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.