"Tarih Kokan Antalya" Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

"Tarih Kokan Antalya" Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

"Tarih Kokan Antalya" Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Antalya'nın outlet alışveriş merkezi Deepo Outlet Center tarafından düzenlenen "Tarih Kokan Antalya" temalı fotoğraf yarışması ödül ve sergi açılışı yapıldı.

14.05.2013 11:27

Antalya'nın outlet alışveriş merkezi Deepo Outlet Center tarafından düzenlenen "Tarih Kokan Antalya" temalı fotoğraf yarışması ödül ve sergi açılışı yapıldı. Yarışmaya Antalya'dan katılan Nazım Tetik birincilik ödülünün sahibi oldu.

Ödül töreni ve sergi açılışına Antalya Vali Yardımcı Recep Yüksel, ANFAD Başkanı Mustafa Mutlutürk, Kent Tarihçisi Yazar Giray Ercenk, Deepo Outlet AVM Genel Müdürü Cem Livanelioğlu, Deepo Outlet AVM Halkla İlişkiler Yöneticisi Emel Çakmak, dereceye giren yarışmacılar, fotoğraf sanatçıları ve vatandaşlar katıldı.

Dereceye giren yarışmacılara plaket ve ödülleri takdim edilirken, 121 yarışmacının 554 fotoğrafla katıldığı yarışmada Antalya'dan Nazım Tetik birinci, İstanbul'dan Harun Özkara ikinci, Antalya'dan Aktuğ Hastürk ise üçüncü oldu.

Yarışmada mansiyon ödüllerini ise Antalya'dan İnan Avcı, Mustafa Gümüş ve Nazım Tetik kazandı. Yarışmada sergilemeye değer bulunan 30 eser ise, yarışma birincisi Nazım Tetik, ikinci Harun Özkara, üçüncü Aktuğ Hastürk, mansiyon ödülleri sahibi İnan Avcı,

Mustafa Gümüş, Nazım Tetik ile Ahmet Turan Kural, Baki Karaçay, Burak Ercümen, Bülent Özkan, Devrim Özgür Ünlü, Eyüp Karakuş, Gökmen Cengiz Akdağ, Hande Yekle, İbrahim Laleli, Mehmet Boyacı, Murat İbranoğlu, Münevver Kalkan, Nazım Tetik, Öner Şan, Sare Kural, Sefa Seyitoğlu, Semih Gör, Tacettin Yüksel, Tolga Özdemir, Turgut Bağır, Ümit Yardım, Yaşar Örücü, Yılmaz Akar (2 Eser) olarak belirlendi.

Yarışmada dereceye giren ve sergilemeye değer bulunan eserler 30 Mayıs'a kadar Deepo Outlet AVM'de, 4 - 21 Haziran tarihleri arasında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Cumhuriyet Meydanı'nda fotoğraf severlerle buluşacak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Tarih Kokan Antalya' Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement