Tarım Kredi Kooperatifi, Kazada Ölen Ortağın Ailesine 160 Bin Lira Tazminat Ödedi - Son Dakika
Yerel

Tarım Kredi Kooperatifi, Kazada Ölen Ortağın Ailesine 160 Bin Lira Tazminat Ödedi

Tarım Kredi Kooperatifi, Kazada Ölen Ortağın Ailesine 160 Bin Lira Tazminat Ödedi

Kütahya’nın Simav ilçesi Hisarbey Tarım Kredi Kooperatifi'nce geçen yıl traktörün devrilmesi sonucu geçirdikleri trafik kazası sonucu eşi ile birlikte hayatını kaybeden, kooperatif ortağı Ali Dağdelen’in varislerine, 160 bin lira tazminat ödemesi yapıldı.

02.05.2014 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesi Hisarbey Tarım Kredi Kooperatifi'nce geçen yıl traktörün devrilmesi sonucu geçirdikleri trafik kazası sonucu eşi ile birlikte hayatını kaybeden, kooperatif ortağı Ali Dağdelen'in varislerine, 160 bin lira tazminat ödemesi yapıldı.

Tazminat ödemesinde, vefat eden ortak Ali Dağdelen'in yakınları ile Tarım Kredi Kooperatifleri Kütahya Bölge Birliği Müdürü Mustafa Çırak, Sigorta İşlemleri Servisi personeli İsmail Uygun, Hisarbey Tarım Kredi Müdürü A. Osman Özer ve Simav Tarım Kredi Müdürü Ahmet Yağcı' da hazır bulundu.

Aynı anda hem babasını, hem de annesini kaybeden, Abdullah ve İsmail Dağdelen kardeşlere tazminat ödemesinde bulunan, Tarım Kredi Kooperatifleri Kütahya Bölge Birliği Müdürü Mustafa Çırak, "Bu tür olayları duymak bile bizleri çok etkiliyor. Sizlerin acısının tarif edilemeyecek kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Anne ve babanıza Yüce Allah'tan rahmet, sizlere sabır diliyorum. 2008 yılından bu yana, ortaklarımızın ve geride kalanlarının, bir nebze de olsa yarınlara yönelik bir güvencelerinin olması amacıyla, ortaklarımızın Güvenli Ortak Kaza Sigortası yaptırmaları için çaba sarf ediyoruz. İşte maalesef, yaşadığımız bu tür üzücü olaylar da, bizim çabalarımızın ne kadar haklı olduğunu gösteriyor. Babanızın ve annenizin vefat etmesi nedeniyle oldukça üzgünüm, sizlere yapılan bu ödeme, biraz da olsa sizlerin acısını hafifletebildiyse, bizde bundan mutluluk duyarız" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım Kredi Kooperatifi, Kazada Ölen Ortağın Ailesine 160 Bin Lira Tazminat Ödedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement