Tarım ve Orman Bakanlığı listesinde Sakarya'da dana sucukta domuz eti tespit edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Tarım ve Orman Bakanlığı listesinde Sakarya'da dana sucukta domuz eti tespit edildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Tarım ve Orman Bakanlığının taklit ve tağşiş listesi güncellenirken Sakarya'nın Serdivan ilçesindeki Etçiler'e ait 'Hacı Kemal' markalı dana sucukta domuz eti tespit edildi. Denetim ve laboratuvar analizlerinin ardından işletme hakkında yasal süreç başlatıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca kamuoyuna duyurulan taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıdalar listesi güncellendi. Liste kapsamında Sakarya'nın Serdivan ilçesinde faaliyet gösteren bir et firmasının dana sucuğunda domuz eti tespit edildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından yürütülen denetimler ve laboratuvar analizleri sonucunda, Sakarya'nın Serdivan ilçesinde faaliyet gösteren Etçiler Et ve Et Mamülleri Hayvancılık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait "Hacı Kemal" markalı dana sucuk ürününde domuz eti tespit edildi. Bakanlığın açıkladığı listeyle tüketici sağlığını tehlikeye düşüren ve ürünlerinde tağşiş yaptığı belirlenen firmalar teşhir edilirken, söz konusu işletmeyle ilgili yasal süreç başlatıldı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.