Taş, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Taş, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Taş, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Mahalli İdareler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Faruk Taş, AK Parti’den Diyarbakır milletvekilli aday adaylığını açıkladı.

19.02.2015 12:54

Mahalli İdareler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ömer Faruk Taş, AK Parti'den Diyarbakır milletvekilli aday adaylığını açıkladı.

Uzun süreden bu yana Mahalli İdareler Derneği Şube Başkanlığı'nı yapan Ömer Faruk Taş, AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adaylığını düzenlediği toplantıyla açıkladı. Bir otelde yapılan toplantıya bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri de hazır bulundu.

Aday adaylığının açıklayan Taş, uzun yıllardan beri mali müşavir olarak Diyarbakır'da görev yaptığını ifade ederek, kentin ekonomik sorunlarını yakında takip ettiğini söyledi. AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı döneminde Türkiye'ye önemli kazanımlar sağladığını anlatan Taş, ülkenin yakın tarihindeki adaletsizlikleri sorgulayan, inkar eden kimlikleri tanıyan, birlik ve beraberlik projesi kapsamında barış ve kardeşlik projesini başlatan ilk siyasi partinin AK Parti olduğunu kaydetti.

AK Parti, dini inanışlarını yaşayan insanlara karşı yapılan zulümlere dur diyen, Türkiye'deki darbe geleneğini ve her türlü vesayetlere karşı mücadele eden bir parti olduğunu dile getiren Taş, tarımsal, ekonomik, ulaştırma, eğitim, enerji gibi alanlarda yapılan çalışmalardan örnekler verdi. Taş AK Parti iktidarı döneminde gerçekleştirdiği ekonomik alandaki hizmetler Türkiye'nin siyasi ve ekonomik tarihinde devrim niteliğinde olduğunu belirtti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taş, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement