Taşçı'ya Kadınlardan Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Taşçı'ya Kadınlardan Yoğun İlgi

Taşçı\'ya Kadınlardan Yoğun İlgi

MHP Oltu Belediye Başkan adayı Necmettin Taşçı’nın kadınlara yönelik toplantısında izdiham yaşandı.

03.03.2014 10:15

MHP Oltu Belediye Başkan adayı Necmettin Taşçı'nın kadınlara yönelik toplantısında izdiham yaşandı.

MHP Oltu Belediye Başkan adayı Taşçı, Oltu Öğretmen Evinde Oltulu kadınlarla bir araya gelerek yapacağı hizmetleri anlattı.

Taşçı toplantıda ilk olarak MHP Oltu Kadın Kolları Başkanı ve yardımcılarını kadınlara tanıttı. Belediye Meclis üyeliğine ilk defa bir kadın aday olduğunu söyleyen Taşçı, "Oltu'da ilk olarak bir kadın meclis adayını biz gösterdik. Oltu Belediyesini nasıl bıraktıysam öyle duruyor. 30 mart'ta yapılacak olan seçime Otludaki kanaat önderleri ve kıramayacağım aile büyüklerim benim yeniden aday olmamı istediler. Bende onların sözlerini kıramayarak tekrar Milliyetçi Hareket Partisinden Oltu Belediye Başkanlığına aday oldum. Biz Oltu'da artık hanımlarla, kızlarımızla, annelerimizle Oltu'nun problemlerini konuşacağımız günler oluştu. Artık her evde okuyan kızlarımız var bundan dolayı Oltu'nun susamış olduğu birlik beraberliğimizi tesis etmek için bugün bu toplantının ilk adımın atmış oluyoruz. " dedi.

Taşçı konuşmasını şöyle sürdürdü:

"10 yıldır Ankara'da ve Türkiye'nin çeşitli illerinde yetiştirmiş olduğu bürokratlarla ilgili çok ciddi fırsat yakalamıştır. Yani Türkiye Cumhuriyetinin başarılı bir Başbakanı vardı ve onun müsteşarı vardı. Efkan Ala ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak, inanın Oltu Belediyesi ve yöneticileri olarak bunların hiç birini 10 yılda değerlendiremeyerek Oltu'yu bugün bu hale getirdi. Şuandaki yöneticiler Ankara'daki yöneticilerimize karşıda ilgisiz yeteneksiz ve tamamen bizi yetim bırakırcasına bizleri uzaklaştırmıştır ve ötekileştirmiştir. Bugün 7 mahalleye bakamayan bir belediye başkanı yönetim yarın bir nisandan itibaren 72 mahalle olduğunda bir Oltu ya nasıl bakacaklar. Bugün ilgisiz kalanlar bugün bu proje çalışmalarını yapamayanlar bugün tembellik gösterenler ve sınıflarında kalanlar bu yöneticiler koskoca bir Oltuya nasıl bakacaklar. Şimdi gidip evlerde köylerde kendilerine oy değil Başbakan, bakana oy istiyorlar. Başbakanımızın yüzünü yere baktırmayalım Bakanımız var. Oltu'dan çok iyi bakan. Onun da yüzünü yere baktırmayalım diyenlere asla fırsat vermeyelim onların yalanlarına inanmayacaksınız çünkü onların hiç birisi Efkan Ala ile benim kadar samimi olamazlar. Hikmet Koçakla benim kadar samimi olamazlar. Belki ne Başbakanımızın ne de Cumhurbaşkanımızın kapısına gidebilirler nede Oltu'nun dertlerini benim kadar gidip izah edebilirler. Bunun için sizlere çok ihtiyacımız var. Bakırın kalaya yakıştığı gibi bende Oltu Belediye Başkanlığına yakışan bir evladınızım, üç hilal sembolüne 30 martta oy verdiğinizde hep beraber bu mutlu günü yaşayıp ve yaşatacağız."

Oltu MHP Kadın Kolları Başkanı Sevda Ayaz'da, Oltulu kadınlara "toplantıya hoş geldiniz" diyerek siyasette çok yeni olduğunu belirtti.

Oltu'da ilk olarak bir kadın meclis üyesi adayı olan Semra Yıldırım'da Necmettin Taşçı'ya teşekkür ederek, "Kadınlara ne kadar değer verdiğini ortaya koymuştur." dedi.

Toplantı sonrasında Taşçı, Belediye Meclis üyesi adayı Semra Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Sevda Ayaz, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Ebru Aydoğdu, Tuba Ediz, Tuba Kesik'le birlikte basına poz verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşçı'ya Kadınlardan Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement