Taşdelen İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Taşdelen İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Taşdelen İlk Meclis Toplantısını Yaptı

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı olan Alper Taşdelen, ilk ‘Belediye Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

09.04.2014 11:18

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Çankaya Belediye Başkanı olan Alper Taşdelen, ilk 'Belediye Meclisi Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Meclis'in birinci dönem birinci birleşim olağan toplantısında Meclis Başkan Vekilliği'ne Mustafa Selçuk Dereli seçilirken, İkinci Meclis Başkan Vekili ise Ertuğrul Şenoğlu oldu.

30 Mart 2014 yerel seçimleri sonucu Çankaya Belediye Başkanı olan Alper Taşdelen, ilk 'Belediye Meclisi Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Taşdelen, meclisin Çankaya için önemli hizmetlere imza atacağından emin olduğunu belirtti. AKP'li ve CHP'li Meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda yapılan oylamada, Meclis Başkan Vekilliği'ne Mustafa Selçuk Dereli, İkinci Başkan Vekilliği'ne ise Ertuğrul Şenoğlu seçildi. Meclis üyeleriyle birlikte Çankaya'ya ve Ankara'ya hizmet etmekten mutluluk duyacaklarını belirten Selçuk Dereli, ilçeye ve kente büyük katkılar sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Toplantıda söz alan AKP'li Meclis Üyesi Ali İhsan Ölmez de, meclisin yeni dönemde de uyum içinde çalışacaklarını belirterek, Çankaya'nın ve Çankayalının yanında olacaklarını ifade etti.

Toplantıda, belediye encümen üyelerinin yanı sıra, Bütçe Plan ve Program, İsimlendirme, İmar, Hukuk, Sağlık, Eğitim, Çevre, Emlak, İnsan Hakları AB ve Dış İlişkiler, Tarifeler, Kültür, Esnaf ve Tüketici Hakları, Gençlik ve Spor, Turizm, Sosyal İşler, Yaşlılar ve Engelliler, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği komisyonlarında görev alacak üyeler de belirlendi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Perçin, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve beraberlerindeki heyet, meclis toplantısına kısa bir süre katılarak, yeni çalışma dönemine ilişkin başarı dileklerini iletti. Başkan Taşdelen de Meclis AK Parti Grubu'nu ziyaret ederek, birlikte Çankaya için çalışacaklarını ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşdelen İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement