Taşer: "30 Mart'ta Destan Yazacağız" - Son Dakika
Yerel

Taşer: "30 Mart'ta Destan Yazacağız"

Taşer: "30 Mart\'ta Destan Yazacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, “Her yerde biz varız. İzmir bunları hak etmiyor.

17.03.2014 17:07

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, "Her yerde biz varız. İzmir bunları hak etmiyor. İnsan içe çıkamayan, şunu yaptım, İzmir'e şunları kazandırdım diyemeyen bir CHP belediyesi bundan sonra İzmir'e ne verecek? Sanal yapıları, sanal varlıkları artık tükendi. Hemşehrilerimiz ve milletimiz 30 Mart'ta destan yazacak." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyecilikteki deneyimli adayı Murat Taşer ve MHP'nin Bornova Belediye Başkan adayı Erol Bahtiyar ile birlikte Pınarbaşı'ndaki deve güreşlerine katılarak yaşanan coşkuya ortak oldu. Halkın büyük ilgi gösterdiği Taşer'le vatandaşlar fotoğraf çektirebilmek için birbirleriye yarıştı. Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Taşer, "bize gösterilen bu ilgi İzmir'in yalandan bıktığının göstergesidir. İzmir hizmet bekliyor. Yol bekliyor, yaşam alanı bekliyor, sağlıklı bir şehir yaşamı bekliyor. Bunu da gerçekleştirecek tek partinin MHP ve Murat Taşer ile birlikte 30 belediye başkan adayı olduğunu biliyor. Ben matematik okudum. Anketlerin ne kadar aldatıcı olduğu derslerimden bilirim. Anket görmek isteyen buraya gelsin. İşte gerçek anket burada. Sanal kamuoyu yoklamaları ile halkı yönlendirmeye çalışanların 30 Mart'ta seçim sonuçlarını görünce pusulası şaşacak "dedi.

"SANAL MİTİNG YAPMIYORUZ"

Bayraklı'da MHP Bayraklı Belediye Başkan adayı Mehmet Toptaş ile birlikte Yamanlar, Nafiz Gürman ve Gümüşpala seçim bürolarını açan Taşer daha sonra Ege Mahallesi'nde roman vatandaşlarla bir araya geldi. Roman vatandaşların bu ülkenin bir parçası olduğunu ifade eden Taşer'e roman vatandaşlar büyük ilgi gösterdi Miting havasında geçen buluşma renkli anlara sahne oldu. Vatandaşların oyun isteğini geri çevirmeyen Taşer, roman vatandaşlarla birlikte oynadı. Yıllardır bu mahalleye hiçbir hizmet yapılmadığını söyleyen MHP'nin iddialı adayı Taşer, "Herkes bilsin ki sizler özel insanlarısınız. Sizde ki bu sevgi bu bağlılık kimde var. Sizi unutanları, görmezden gelenleri, siz de sandıkta unutun. İki kutuplu bir seçim havası varmış gibi davrananlara sesleniyorum; korktuğunuz için beni görmezden gelebilirsiniz, ama bu halkı görmezden gelemezsiniz. Biz belediye işçisi ile taşıma miting yapmıyoruz. Biz parayla adam toplayıp miting yapmıyoruz. Halkın sevgisi ve desteği ile 30 Mart'ta iktidara geleceğiz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taşer: '30 Mart'ta Destan Yazacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement