Tatvan'da Kur'an Ziyafeti ve Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Tatvan'da Kur'an Ziyafeti ve Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi

Tatvan\'da Kur\'an Ziyafeti ve Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kur'an ziyafeti ve kutsal emanetler fotoğraf sergisi düzenlendi.

15.04.2012 10:02

Bitlis'in Tatvan ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kur'an ziyafeti ve kutsal emanetler fotoğraf sergisi düzenlendi.

Tatvan Müftülüğü tarafından İbadullah Camisi'nde düzenlenen Kur'an-ı Kerim ziyafetine Diyarbakır Ulu Cami İmam Hatibi Mehmet Emin Mülayim, Diyarbakır Kavişi Keber Camisi İmam Hatibi Hidayet Yılmaz ve Diyarbakır Merkez Cebeli Nur Camisi Muzeyyin Kayimi Rıfat Abley'in katıldı. Kur'an ziyafetinin ardından Peygamber Efendimizin kutsal emanetlerine ait fotoğrafların yer aldığı sergi ziyarete açıldı. Nizam Eğitim Öğretim Kurumları ve Gönüllü Eğitimciler Yardımlaşma Derneği tarafından açılan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kutsal emanetler sergisinin Tatvan'da ilk defa yaptıklarını belirten Gönüllü Eğitimciler Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhterem Dönmez, 1 gün devam edecek olan sergide Peygamber Efendimizin kutsal emanetlerinden oluşan 36 parça tablonun sergiye sunulduğunu söyledi. Tatvan'da ilk defa bu tür bir sergi açtıklarına vurgu yapan Dönmez, bu serginin bir sonraki yıl tekrarlanacağını ifade etti.

Sergiyi gezen vatandaşların olumlu tepkiler verdiğine dikkat çeken Dönmez, bu tür sergilerle Peygamber Efendimizin kutsal emanetlerinin fotoğraflarını herkesin görmesini sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tatvan'da Kur'an Ziyafeti ve Kutsal Emanetler Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement