
Tatvan İnsan-Der,
"Yetimlere dünyanızda yer açın" kampanyası kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde "Çocuklarla buluşma" programı düzenleyecek.
Programın 27 Nisan 2013 Cumartesi günü yapılacağını belirten Tatvan İnsan-Der Başkanı Muzaffer Taşcan, "Yetimlere dünyanızda yer açın" kampanyası kapsamında Türkiye ile birlikte toplam 41 ülke ve bölgede 230 farklı proje gerçekleştirileceğini söyledi. Tatvan'da İnsan-Der olarak programa öncülük yaptıklarını anlatan Taşcan, "Cumartesi günü program kapsamında 609 yetim ve diğer çocuklarımızla buluşma programı düzenleyeceğiz. Program ilk olarak cumartesi günü saat 11.00'de Tatvan İşletme Düğün Salonu'nda yaklaşık bin, bin 500 kişinin katılımıyla olacaktır. Bunun yanında yine aynı programın devamında ilahiler, slayt gösterileri ve yemek etkinliğimiz olacaktır. Salon programından sonra ise açık alanda çocuklar için uçurtma şenliği ve çocuk oyunları etkinlikleri ve yetim çocuklara çeşitli hediyelerin dağıtımı olacaktır" dedi.
Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Yetimlere dünyanızda yer açın" kampanyası ile yetim ve kimsesiz çocuklarla ilgili gündem oluşturmak ve daha fazla çocuğa yardım ulaştırmayı amaçladıklarını kaydeden Taşcan, "Yardım kampanyalarımız kapsamında yetim çocuklarımıza giyim, gıda, beyaz eşya, çeyiz ve ev eşyalarının bir kısmı dağıtıldı, bir kısmı da dağıtılmaya devam edecek. Ayrıca çocuklarımızın manevi değerler eğitimi kapsamında gençlik merkezi açmayı hedefliyoruz" diye konuştu. - BİTLİS
Son Dakika › Yerel › Tatvan İnsan-Der 'Çocuklarla Buluşma' Programı Düzenleyecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.