TBMM'deki Tartışmalar Kınandı - Son Dakika
Yerel

TBMM'deki Tartışmalar Kınandı

TBMM\'deki Tartışmalar Kınandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaşanan tartışma ve kavgaların sona erdirilip, milletvekillerinin örnek olmaları istendi.

25.01.2014 16:29

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaşanan tartışma ve kavgaların sona erdirilip, milletvekillerinin örnek olmaları istendi.

Malatya Fikir Adamları Derneği'nin aylık toplantısında bu ay siyaset ve kavga konusu işlendi. Fikir Adamları Derneği Başkanı Hacı Bayram Yılmaz, TBMM'de yaşanan tartışma ve kavgaların sona erdirilip, milletvekillerinin örnek olmaları isteyerek, yaklaşan yerel seçim nedeniyle parti belediye başkan adaylarının da propagandalarında üsluplarına dikkat etmelerini önerdi.

Birlik ve beraberlik zamanı olduğunu dile getiren Yılmaz, "Seçim propagandalarında birbirimizi karalamayalım. Ayrışıma meydan vermeyin. Yarın seçim bitecek, yüz yüze bakacaksınız. Adaletli olun" dedi.

Toplantıda konuşan İnönü Üniversitesi Spor Dairesi'nden Salih Coşar da, spor ve iyi ahlak konularında bilgi verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TBMM'deki Tartışmalar Kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement