Tdpv'den Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tdpv'den Başkan Yaşar'a Ziyaret

Tdpv\'den Başkan Yaşar\'a Ziyaret

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nuri Uslu ve beraberindeki vakıf üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

10.02.2017 12:38

Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nuri Uslu ve beraberindeki vakıf üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyaret etti.

Vakfın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Yaşar, Türki Cumhuriyetler arasında birlik ve kardeşliğin artması gerektiğini belirterek vakfın memlekete katkı sağlayacak işler yapması temennisinde bulundu. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini ifade eden Yaşar, üreticilerin sıkıntılarına değinerek, "Üreticiler zor günler geçiriyor. Akşam kafalarını yastığa koyduklarında asgari ücretli kadar rahat uyuyamıyorlar. Esnafın yüzü gülmüyor. Bu kötü bir gidişattır. Esnafın yüzünü güldürmek lazım. Biz bu güzel coğrafyayı işleyeceğiz, üreteceğiz, çalışacağız. Bu konuda da ekonomik işbirliğini geliştirmek açısından da size önemli görevler düşüyor" ifadelerini kullandı.

Vakıf üyelerine "Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamanız gerek" diyen Yaşar, "Dayanışmaya, birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Sizlerin Türkiye'nin tanıtılmasına da katkı sunacağınıza inanıyorum. Türki Cumhuriyetler arasındaki kardeşliği arttırmanızı temenni ediyorum" dedi.

Vakıf Başkanı Uslu da, "Amacımız Türk dünyası ve akraba toplulukları arasında sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik işbirliğini artırmak, ortak tarihimizden gelen dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirerek kültürel zenginliklerimizin tanıtılmasına katkıda bulunmak, iletişimi sağlamak, güçlendirmek, birbirlerini daha yakından tanımalarına imkan sağlamaktır" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tdpv'den Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement