TEI kurduğu zeka atölyesiyle ceza infaz kurumundaki çocuklara destek oldu - Son Dakika
Yerel

TEI kurduğu zeka atölyesiyle ceza infaz kurumundaki çocuklara destek oldu

TEI kurduğu zeka atölyesiyle ceza infaz kurumundaki çocuklara destek oldu

TEI, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na zeka atölyesi kurarak hükümlü ve tutukluların 0-6 yaş arasındaki çocuklarına destek oldu.

15.05.2023 16:57

Sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden TEI, Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na "Zeka Atölyesi" kurdu.

Türkiye'ye havacılık motorları alanında ilkleri kazandıran TEI, sosyal sorumluluğa verdiği önemi bir kez daha kanıtladı.

2016 yılında açılışını gerçekleştirdiği ilk zeka atölyesinden bu yana, İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle Eskişehir genelinde toplam 9 okula zeka atölyesi kuran TEI, 10'uncu Zeka Atölyesi'ni Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonuyla Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna kurdu.

Kurumda gerçekleşen açılış törenine Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Eskişehir İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit, protokol üyeleri, kurum yöneticileri ve davetliler katıldı.

Çeşitli eğitim materyalleri ve zeka oyunlarının yer aldığı zeka atölyesinden, kurumda bulunan hükümlü ve tutukluların 0-6 yaş arasındaki çocukları yararlanacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TEI kurduğu zeka atölyesiyle ceza infaz kurumundaki çocuklara destek oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement