Teke Derneği Çanakkale'yi Anlatıyor - Son Dakika
Yerel

Teke Derneği Çanakkale'yi Anlatıyor

Teke Derneği Çanakkale\'yi Anlatıyor

Burdur'un Bucak ilçesinde "Ses Sizsiniz Eğitim Derneği" tarafından ilköğretim okullarında Çanakkale anlatılıyor.

22.03.2013 08:54  Güncelleme: 09:24

Burdur'un Bucak ilçesinde Teke Yeresi Ses Sizsiniz Eğitim Derneği tarafından ilköğretim okullarında görsel olarak Çanakkale anlatılıyor.

Teke Yöresi Ses Sizsiniz Derneği ve Bucak Milli Eğitim Müdürü işbirliği ile öğrencilere görsel olarak hazırlanan "Çanakkale Köşesi" programını sunuluyor. Teke Yöresi Ses Sizsiniz Derneği Başkanı Kahraman Köktürk Bucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayşe Ünal ve Hikmet Tolunay Meslek Yükseokulu Halkla ilişkiler Bölümü öğrencileri ile birlikte Zübeyde Hanım Anaokulu'nda miniklere Çanakkale Köşesi görseli izletildi.

Zübeyde Hanım Anaokulu'nda Çanakkale savaşı ve şehitleri hakkında görseli projeksiyon ile miniklere gösterimden sonra Teke Yöresi Ses Sizsiniz Derneği Başkanı Kahraman Köktürk, Çanakkale Köşesi programı hakkında bilgi verdi. Köktürk "Bu projeyi uzun zamandan bu yana hazırlıyoruz. Tüm okullarımızda Atatürk ve İstiklal Marşı çok iyi şekilde anlatılıyor ve işleniyor. Yalnız tarihimize altın harfler ile yazdırdığımız Çanakkale Zaferi'ni ve Çanakkale'yi ilköğretim öğrencilerinin zihninde kalabilirliğini arttırmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenecek okullarda teneffüs aralarında okul girişinde görsel şekilde projeksiyon gösterimi ile 'Çanakkale Köşesi' adı altında Çanakkale Zaferi'ni anlatan görseli sunuyoruz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ayşe Ünal ise Teke Yöresi Ses Sizsiniz Derneği ve öğrencilerin böyle bir sosyal proje hazırlamalarının mutluluk verici olduğunu söyledi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teke Derneği Çanakkale'yi Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement