Tekirdağ Belediyesinden Kadınlara Özel Kahvaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ Belediyesinden Kadınlara Özel Kahvaltı

09.03.2012 16:00

Tekirdağ Belediyesi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında kadınlara özel kahvaltı verdi.

Tekirdağ Belediyesi, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında kadınlara özel kahvaltı verdi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasındaki (TSO) toplantıda, yerel yönetimde söz sahibi kadınlar ile Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri bir araya geldi.

Belediye Başkanı Adem Dalgıç, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kadın hakları konusunda dünyada 129 ülke arasında son sıralarda olduğunu belirtti.

Kentte kadın haklarına önem verildiğini ifade eden Dalgıç, "Kadınların toplum hayatında erkekler ile eşit yer alması mutluluğumuzdur. Tekirdağ Belediyesi olarak bu konuda üzerimize düşen görevi yapıyoruz" dedi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerine bugün de devam ettiklerini belirterek, amaçlarının, toplumun her kesiminden kadınları bir araya getirmek olduğunu kaydetti.

Toplantıya, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek'in eşi Zehra Kemelek, Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ın eşi Münevver Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcıları Rüya Yılmaz, Eyüp Yiğiter ile çok sayıda kadın davetli katıldı.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ Belediyesinden Kadınlara Özel Kahvaltı - Son Dakika


Advertisement