Tekirdağ'da Sokak Sporları Turnuvası Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'da Sokak Sporları Turnuvası Düzenlenecek

Tekirdağ\'da Sokak Sporları Turnuvası Düzenlenecek

Süleymanpaşa Belediyesinin katkılarıyla Tekirdağ'da 6-7 ve 13-14 Eylül tarihlerinde sokak basketbol ve futbol turnuvaları düzenlenecek.

04.09.2014 11:42  Güncelleme: 11:46

Süleymanpaşa Belediyesi'nin katkılarıyla Tekirdağ'da 6-7 ve 13-14 Eylül tarihlerinde sokak basketbol ve futbol turnuvaları düzenlenecek.

Tekirdağ sahil dolgu alanında yapılacak turnuvalara hem Tekirdağ hem de çevre illerden yoğun katılım olması beklenirken ayrıca turnuvaya gelecek olan siyahi oyuncular da şenliğe renk katacak.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen etkinliklerde ilk olarak 6-7 Eylül tarihlerinde sokak basketbol turnuvası yapılacak. Tekirdağ sahilde yapılacak olan basketbol turnuvasında smaç yarışmaları ve üçlük yarışmaları düzenlenecek ve kazananlara para ödülleri verilecek. Her yaş kategorisinden birçok sporcunun katılacağı turnuvada toplam 100 amatör basketbolcu katılacak.

Türkiye'de ilk defa yapılacak olan 3x3 futbol turnuvası Tekirdağ sahilde futbol turnuvası için oluşturulacak özel alanda gerçekleştirilecek. Normal sahalardan daha ufak bir alanda 3'e 3 kalecisiz maçların yapılacağı turnuvaya toplam 80 sporcu katılacak.

Süleymanpaşa Belediyesi ile yapılan anlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Filama Organizasyon'un kurucusu ve spor şenliği sorumlusu Barış Korkmaz turnuvanın Tekirdağ'da sporun gelişimine katkıda bulunacağını belirterek, "Bu spor şenliğinden umudumuz ve beklentimiz yüksek. Geçen yılın çok daha üstüne çıkmayı planlıyoruz. Özellikle futbol turnuvası Türkiye'de bir ilk olacak, o yüzden hem basından hem Tekirdağ'dan yoğun katılım ve ilgi bekliyoruz. Tekirdağlı gençlerin daha çok sporla uğraşması için yapacağımız bu etkinliklerde amacımız sporu, basketbolu, futbolu gençlere özendirmek, sevdirmek ve Tekirdağ halkına bir şenlik yaşatmak. " dedi.

Tekirdağ sokak spor şenliği 6-7 Eylül'de basketbol ve 13-14 Eylül'de futbol turnuvası olarak Tekirdağ sahil dolgu alanında gerçekleşecek. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'da Sokak Sporları Turnuvası Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement