"Teknolojinin Çocuk Gelişimi Üzerine Etkileri" - Son Dakika
Yerel

"Teknolojinin Çocuk Gelişimi Üzerine Etkileri"

Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu tarafından "Teknolojinin çocuk gelişimi üzerine etkileri" konulu panel gerçekleştirildi.

03.01.2012 13:00

Selçuk Üniversitesi Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu tarafından "Teknolojinin çocuk gelişimi üzerine etkileri" konulu panel gerçekleştirildi.

Kız Meslek Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen panelin yöneticiliğini Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halis Oğuz gerçekleştirdi.

Mersin Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Figen Işık Esenay

"Medyanın Çocuk Gelişimi Üzerine Etkileri", Mersin Özer Metin Uğur Sarıkaya Danışmanlık Merkezinden Uzman Psikolojik Danışman Bedii Aydın "Çocuk Gelişiminde Teknoloji ve İletişim", Silifke Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişim ve Eğitim Alan Şefi Çocuk Gelişim Uzmanı Serpil Bakır "Teknolojinin Çocuk Gelişimine Olumlu ve Olumsuz Etkileri" ve Mersin Valiliği Çocuk Hizmetleri Koordinasyon Merkezinden Psikolog-Koordinatör Ali Şefik Deniz ise "Bilgisayar ve İnternet Kullanımının Çocuklar ve Gençler Üzerine Etkileri" konularında sunumlarını yaptılar.

Paneli izleyen katılımcılar sunumlardan sonra panelistlere soru sorarak, konuyla ilgili detaylı bilgi aldılar.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Teknolojinin Çocuk Gelişimi Üzerine Etkileri' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement